Pivovarnictví
Máte rádi pivo? Naučte se vařit vlastní! Třeba na vejšce
Vysokéškoly.cz vás už seznámily s možnostmi, jak se stát profesionálním sommeliérem. Nalijme si ale čistého vína, hroznový mok není pro každého a národním pokladem Čechů je už po staletí mok zlatavý. V současnosti navíc dost frčí minipivovary a v pivovarnictví jako takovém se točí velké peníze. Jak ale udělat kariéru na pivu? Základem všeho je být dobrým sládkem. […]
číst vícePět otázek pro… Stanislava Bernarda
Jméno Bernard si každý hned spojí s podnikatelským úspěchem českého rodinného pivovaru. Jeho majitel, Stanislav Bernard, se ovšem kromě pivovarnictví zajímá také o média, marketing a public relations. Všechny tyto obory jsou poměrně vzdálené tomu, co studoval na vysoké škole. Více o jeho studentských letech si můžete přečíst právě teď v našem speciálu Pět otázek pro.
číst více