Studium MBA: Investice do Vaší budoucnosti

25. 6. 2024

European Business School SE (EBS) v Praze je přední vzdělávací institucí, která nabízí široké spektrum studijních programů zaměřených na osobní a profesní rozvoj. Specializuje se především na MBA programy, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám manažerů malých, středních i velkých firem.

Výhody studia na EBS

  • Mezinárodní akreditace a prestiž: EBS je akreditována mezinárodními organizacemi, což zajišťuje vysokou kvalitu výuky a uznání diplomů po celém světě.
  • Široký výběr oborů: Nabízí 15 oborových variací MBA, umožňující studentům vybrat si specializaci, která nejlépe odpovídá jejich kariérním cílům.
  • Flexibilita studia: Studium je možné absolvovat online, což umožňuje skloubit práci, osobní život a studium.
  • Renomovaní lektoři: Kurzy vedou zkušení odborníci z praxe, kteří přinášejí aktuální poznatky a reálné zkušenosti do výuky.
  • Praktické zaměření: Studium je orientováno na praktické dovednosti a aplikaci teoretických znalostí do praxe, což zvyšuje konkurenceschopnost absolventů na trhu práce.

Kariérní rozvoj a uplatnění

Ať již jste na začátku kariéry anebo jste zkušený manažer, který cítí potřebu restartovat a znovu se „zapálit pro věc“, v obou případech jdete ve svých myšlenkách správným směrem, pokud zvažujete studium MBA.

Absolventi MBA programů EBS se stávají žádanými profesionály na vedoucích pozicích v různých odvětvích. Programy jsou navrženy tak, aby rozvíjely klíčové manažerské dovednosti, jako jsou strategické plánování, řízení změn, vedení týmů a rozhodovací procesy.

Inspirující příběhy absolventů

Mnoho úspěšných manažerů a podnikatelů, jako například Jindřich Chaloupka, Senior Account Manager pro CEE & Balkans, absolvovalo MBA programy na EBS. Absolventi často zdůrazňují přínos studia pro jejich profesní růst a osobní rozvoj. Osobní reference absolventů a studentů EBS Vás přesvědčí o tom, že studovat na této profesní škole stojí za to.

Přidejte se k nám!

Navštivte Den otevřených dveří a poznejte moderní prostory EBS, seznamte se s programy a získejte všechny potřebné informace pro Vaše studium.

Na setkání s Vámi se těší Martin Vršecký, studijní koordinátor.

Pro více informací navštivte www.ebschool.cz.

Investujte do svého vzdělání a získejte konkurenční výhodu s European Business School SE!

Další články k tématu

Motivační školné MBA a LL.M. – Cenu školného máte ve svých rukou

Máme pro Vás fantastickou novinku, která zásadně změní Váš přístup k osobnímu rozvoji a pomůže Vám dosáhnout nejlepších výsledků. Představujeme Vám Motivační školné MBA a LL.M. – revoluční koncept, který spojuje motivaci s výkonem a zaručuje cenově výhodné studium.   Jaké programy mohu studovat? Motivační školné je dostupné pro všechny programy MBA, LL.M., MPA a MSc., […]

číst více

US-MBA: Příležitost, jak poznat zajímavé lidi

Chcete být tím správným manažerem a lídrem pro svou firmu a držet krok se současnými trendy v businessu? Anebo stojíte na začátku kariéry a potřebujete přenést nabyté znalosti do praktické roviny? K tomu Vám pomůže manažerský vzdělávací program US-MBA v Brně na Fakultě podnikatelské VUT. Získáte tak nejen celosvětově uznávaný titul MBA, ale zejména kvalitní know-how […]

číst více

Nevybírejte MBA studium jen podle ceny

Na pomyslné visačce je u studia MBA obvykle uvedená poměrně vysoká cifra. Finanční částka, jakou nevydáváte každý den. Přesto by neměla být tím hlavním faktorem, podle kterého se budete při výběru řídit. Prozkoumejte detailně, co za své peníze dostanete. Je užitečné nepohlížet na finanční částku, kterou plánujete do MBA studia investovat, jako na pouhou útratu. […]

číst více