Poslední možnost stát se Miss Academia 2011!

3. 1. 2011 | Tiskové zprávy

První casting se uskuteční 7. ledna v pražském hotelu Hilton, druhý následuje o týden později 14. ledna v Brně, kde bude místo konání včas upřesněno. Oba castingy začínají v deset hodin ráno registrací doposud přihlášených dívek. Vysokoškolačky, které se soutěže stále chtějí zúčastnit a propásly registraci na webových stránkách, se musí dostavit do jedenácté hodiny dopolední. Je nutné, aby si s sebou vzaly potvrzení o studiu (index či ISIC), občanský průkaz, černé společenské šaty a plavky.

A co na ně na castinzích čeká? „Pro všechny přihlášené dívky je připraven vědomostně-inteligenční test, poté bude následovat rozhovor s porotou a nakonec přijde na řadu promenáda v plavkách. Do poroty zasednou zajímaví lidé z řad mediálních partnerů projektu, ale také odborníků z různých profesních oblastí.“ přiblížila program PR manažerka a tisková mluvčí Žaneta Cvernová.

Projekt je již po patnácté organizován studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. V rámci předmětu Komunikační agentura si studenti na vlastní kůži vyzkoušejí náročné přípravy, organizaci i dokončovací práce na projektech v praxi.

Hledáme miss, která má (s)mysl.

Více informací na www.missacademia.cz a http://www.facebook.com/missacademia.

Soutěž MISS ACADEMIA ČR pořádají letos již po 15. studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu Komunikační agentura. Oslovovány jsou všechny studentky vysokých a vyšších odborných škol z celé České republiky. Její počátek se datuje již k roku 1997, kdy byla v rámci reprezentačního plesu zlínské Fakulty technologické zvolena nejmilejší studentka. Od té doby soutěž prošla mnohými změnami, její poselství však zůstává stále stejné. Nehledáme umělé ideály dnešní doby, ale dívku, která ukáže, že ke skutečnému významu slova krása patří hlavně půvab, šarm a inteligence.

Více informací naleznete na www.missacademia.cz nebo na Facebooku.

Kontakt:
Žaneta Cvernová
Manažerka PR a tisková mluvčí
+420 736 283 496
+420 733 690 463
zanetacvernova@gmail.com
publicrelations@missacademia.cz
www.missacademia.cz
MISS ACADEMIA 2011
WWW.MISSACADE­MIA .CZ

Další články k tématu