Soutěž Miss Academia On-line 2011 trhá rekordy!

16. 3. 2011 | Tiskové zprávy

Soutěž MISS ACADEMIA ON-LINE 2011 probíhá ve spolupráci se studentským portálem studenta.cz. Svou oblíbenkyni si můžete vybrat podle fotografií, krátkého interview a videorozhovoru, který je umístěn na stránkách internetové televize Stream. Sledovanost videí se letos vyšplhala aţ na 32 tisíc zhlédnutí. Vítězka získá věcnou cenu od exkluzivního internetového nákupního klubu, který nabízí luxusní módu.

„Nejvíce hlasů zatím obdržela jednadvacetiletá Markéta Břízová z Ostravy, která studuje Ekonomickou fakultu na VŠB Technické univerzitě v Ostravě. Pořadí se může kdykoliv změnit, proto neváhejte, dejte hlas své favoritce a zasáhněte do dosavadního průběhu soutěže“, uvedl manažer projektu Marek Klos.

Vyhlášení výsledků internetového hlasování MISS ACADEMIA ON-LINE 2011 proběhne v rámci finálového galavečera, který se koná 29. března 2011 v Kongresovém centru Zlín. Těšit se můžete nejen na desítku „nej“ vysokoškolaček, ale také na poutavý doprovodný program. Detailní informace o předprodeji vstupenek naleznete na internetových stránkách soutěže Missacademia.cz.

Pokud se chcete s finalistkami setkat ještě před konáním slavnostního galavečera, máte jedinečnou možnost zúčastnit se módní přehlídky konané 25. a 26. března 2011 ve zlínském OZC Zlaté jablko. Najděte s námi miss, která má (s)mysl!

 

Galerie finalistek MISS ACADEMIA 2011:

Soutěž MISS ACADEMIA ČR pořádají letos jiţ po 15. studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu Komunikační agentura. Oslovovány jsou všechny studentky vysokých a vyšších odborných škol z celé České republiky. Její počátek se datuje již k roku 1997, kdy byla v rámci reprezentačního plesu zlínské Fakulty technologické zvolena nejmilejší studentka. Od té doby soutěž prošla mnohými změnami, její poselství však zůstává stále stejné. Nehledáme umělé ideály dnešní doby, ale dívku, která ukáže, že ke skutečnému významu slova krása patří hlavně půvab, šarm a inteligence.

Další články k tématu