MBA AI Management – (r)evoluční program na Ústavu práva a právní vědy

2. 10. 2024 | PR články
MBA AI Management

Ústav práva a právní vědy rozšiřuje svou nabídku vzdělávacích programů a přináší novinku, která cílí na manažery, podnikatele a další odborníky toužící zůstat na špičce technologických inovací. Nový program MBA AI Management je ideální volbou pro ty, kteří chtějí využít plný potenciál umělé inteligence.

Proč si vybrat MBA AI Management?

Program MBA AI Management je navržen tak, aby absolventi získali nejen teoretické znalosti, ale především praktické dovednosti v oblasti umělé inteligence.

Naučíte se strategicky myslet v kontextu AI, využívat nejnovější AI nástroje a technologie, a zároveň budete připraveni čelit výzvám v oblasti kybernetické bezpečnosti, která je také součástí tohoto profesního programu.

V neposlední řadě se seznámíte s právními a etickými otázkami spojenými s využíváním AI, což je v dnešní době (hlavně na sociálních sítích) klíčové pro jakoukoliv aktivitu.

Co program MBA AI Management nabízí?

  • Nejnovější trendy v AI: Udržte krok s tím, co přichází – od automatizace přes prediktivní analýzy až po umělé neuronové sítě.
  • Budete sdílet široké know-how, těšit se na Vás bude tým našich nejlepších lektorů v čele s garantem programu Liborem Friedelem, který patří mezi největší osobnosti strategického managementu u nás v ČR.
  • Strategické myšlení v AI: Naučíte se, jak efektivně využít AI nástroje pro optimalizaci procesů a zlepšení výsledků vašeho podnikání.
  • Kybernetická bezpečnost: Jak chránit svá data a integrovat bezpečnostní opatření v digitálním prostředí.
  • Právní a etické aspekty AI: Porozumíte regulacím a zákonům, které se týkají využívání AI, a naučíte se eticky přistupovat k jejímu využívání.

Hlavní tváře MBA AI Management

Garantem programu MBA AI Management je Libor Friedel, který řadu let působí jako lektor, kouč a konzultant národních i nadnárodních firem v oblasti strategického řízení podniku. V nově vzniklém programu se setkáte u předmětů: Aktuální trendy AI v podnikové praxi a Tvorba podnikové vize.

Oblast kybernetické bezpečnosti garantuje Luděk Nezmar, předseda Asociace manažerů informační bezpečnosti. Naučí vás implementovat nejmodernější bezpečností AI nástroje do firemních procesů.

Další novou tváří na Ústavu práva a právní vědy je Ondřej Svoboda, který se zaměřuje na umělou inteligenci a její využití, především v oblasti kreativní tvorby.

Ing. Libor Friedel, MBA
Ing. Libor Friedel, MBA
Ing. Mgr. Luděk Nezmar, MBA
Ing. Mgr. Luděk Nezmar, MBA

Začněte již letos

Budoucnost patří těm, kteří jsou připraveni na technologické změny.

Program MBA AI Management na Ústavu práva a právní vědy vám poskytne znalosti a dovednosti, které vám umožní stát se lídrem v oblasti umělé inteligence a digitální transformace. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost posunout svou kariéru na další úroveň.

Více informací o programu naleznete na našich webových stránkách: www.ustavprava.cz

Martin Vršecký, studijní koordinátor a Martina Černá, manažerka studia
Martin Vršecký, studijní koordinátor a Martina Černá, manažerka studia

Pokud máte jakýkoliv dotaz týkající se studia, doporučujeme navštívit náš Den otevřených dveří, který se koná každých 14 dní.

Další články k tématu

Nemáš vysokou školu? Prestižní titul již za jeden rok – studium BBA a LL.B.

Ústav práva a právní vědy působí na trhu vzdělávání přes 20 let, hlavní pozornost na sebe strhávají programy MBA a LL.M., kromě těchto dvou vlajkových lodí Ústav práva nabízí studijní programy BBA a LL.B., které jsou designované pro zájemce bez vysoké školy i manažerské praxe. Programy BBA a LL.B. poskytují základní přehled v oblastech managementu […]

číst více

Studium MBA: Investice do Vaší budoucnosti

European Business School SE (EBS) v Praze je přední vzdělávací institucí, která nabízí široké spektrum studijních programů zaměřených na osobní a profesní rozvoj. Specializuje se především na MBA programy, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám manažerů malých, středních i velkých firem. Výhody studia na EBS Kariérní rozvoj a uplatnění Ať již jste na začátku […]

číst více

V čem mají soukromé vysoké školy navrch

Hlásíte se na vysokou školu a váháte mezi soukromou a státní či veřejnou? Sepsali jsme pro vás pár výhod soukromých VŠ, o kterých možná nevíte. Moderní studijní obory Většina soukromých škol nabízí obory, které skutečně odpovídají aktuálním trendům a poptávce pracovního trhu. Při výuce pak také reflektují nejnovější poznatky a pracují s digitálními technologiemi. Můžete […]

číst více