Zima v ČR za půlku

23. 12. 2011 | PR články

Celkem 37 českých lyžařských areálů nabízí slevu až 50% na permice, díky studentskému portálu www.isicpoint.cz si půjčíte lyžařskou výbavu se slevou až 50%, instruktora taktéž, ubytujete se na 2 noci za cenu jedné nebo se oblečete výrazně levněji, než v kamenných prodejnách. Pokud se chystáte na svah do Alp, jsou pro vás připraveny zájezdy za nejnižší konečné ceny na trhu. Vybrat si můžete z nabídky 93 středisek a 548 ubytovacích kapacit v Itálii, Francii, Rakousku a Švýcarsku.

TIP ISIC TÝMU:

BEZ POJIŠTĚNÍ ANI NA KROK.

Víte, že lyžování i snowboarding patří mezi extrémní sporty, z nichž plynoucí rizika úrazu samozřejmě nejsou v mnohých případech pojišťovnami standardně kryta. Proto si jako držitel zmíněných průkazů můžete sjednat také Oficiální cestovní pojištění ISIC, které nabízí i variantu zahrnující právě extrémní sporty a to za bezkonkurenčních 350 Kč na celý rok! A vyjíždět s ním může během roku i opakovaně, takže lyžováním a zimou zábava rozhodně nekončí… Můžete si být jisti, že o vás bude maximálně postaráno a v případě nutnosti bude hradit pouze drobná ošetření a léky, protože náročnější zákroky a hospitalizaci sjedná asistenční služba ihned. Výhodou Oficiálního cestovního pojištění ISIC je také nejen ošetření u soukromých lékařů, kteří by vás s běžným českým pojištěním neošetřili, případně byste si péči hradili sami, ale také především nulová spoluúčast.

Nezapomeňte se podívat, zda je váš průkaz ISIC ještě platný. Poznáte to na přední straně u validity, nebo na zadní straně, kde máte revalidační známku.

KDE UŠETŘÍTE ZA PERMICE U NÁS?

Kompletní informace najdete www.isic.cz.