VŠE již brzy pozná tu svou nejkrásnější

20. 11. 2011 | Aktuality

Jako mnohé jiné školy, také Vysoká škola ekonomická se mezi svými studentkami snaží každoročně najít tu nej z nej, která se po celý rok může pyšnit titulem miss a užívat si všech privilegií královny krásy. Její jméno bude vyřčeno 24. listopadu v pražském klubu SaSaZu.

Letos se o získání tohoto titulu pokusilo celkem 24 dívek ze všech fakult VŠE. Z těch pak při castingu 25. října vybrali více či méně modelingu znalí členové poroty deset, které nakonec postoupily do finálových bojů. Během slavnostního večera se však bude vyhlašovat nejen Miss VŠE, ale i Miss Sympatie, pro niž mohou diváci hlasovat online na stránkách www.missvse.cz, a to doslova až do poslední chvíle – do 22. hodiny finálového večera.

A ten se podle organizátorů ponese ve vysokém stylu. Moderátorem akce bude Kazma Kazmitch, o hudbu se postará DJ Josh z Itálie a chybět nebude ani doprovodný program. Za zmínku pak určitě stojí i možnost vyhrát v tombole dárek od firmy Apple či iStyle nebo některou z dalších hodnotných cen.

Přesto přese všechno se ale nelze divit, že hlavní pozornost se bude upínat především na oněch deset krásek, které zde budou usilovat o titul miss. Ty se zde, chtějí-li jej vyhrát, nevyhnou ani tradiční promenádě v plavkách či tzv. koktejlkách, ani ukázce toho, co v nich skutečně je.

Pokud jde o ceny, které čekají na absolutní vítězku, pak lze říci, že soutěž krásy pořádaná na VŠE si skoro nezadá snad ani s její celorepublikovou verzí. Miss této školy si totiž odnese úctyhodně dlouhý seznam dárků a poukázek, víkendovým pobytem v luxusním hotelu počínaje a iPadem zdaleka nekonče.

Studentské vstupné na akci činí 100,– Kč, nestudenti zaplatí 150,– Kč a zájemci o VIP vstup pak 350,– Kč. Vstup zdarma může uplatnit pouze dámská část studentsva VŠE, avšak pouze za předpokladu, že se dostaví nejpozději do 21:30 hod.

Více informací o celé akci najdete na www.missvse.cz.

Další články k tématu

Stále máte čas! Které školy ještě berou přihlášky?

Březnem to neskončilo. I v dubnu se můžete stále hlásit na některé veřejné vysoké školy. U vybraných fakult a oborů pak přihlášky můžete posílat ještě i v květnu a červnu. Mendelova univerzita v Brně – Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií přijímá přihlášky do 30. dubna, Provozně ekonomická fakulta na některé obory až do 13. června Policejní […]

číst více