Univerzita Pardubice doplňuje stavy

27. 7. 2009 | Aktuality

Pět z celkových sedmi fakult pardubické univerzity doplňuje počty studentů 1. ročníků bakalářských studií, a vyhlašují proto 2. kola přijímacího řízení. Jedná se o Fakultu ekonomicko-správní, Fakultu filozofickou, Dopravní fakultu Jana Pernera, Fakultu chemicko-technologickou a Fakultu elektrotechniky a informatiky. Uvedené fakulty přijímají také přihlášky do dvouletého navazujícího magisterského studia. Hlásit se však mohou jen ti, kdo absolvovali studium odpovídajícího programu bakalářského. Podrobný přehled nabízených programů a oborů najdete zde. V obou případech přijímacího řízení se jedná vždy jen o doplnění počtu studentů v jednotlivých konkrétních studijních oborech, proto se počty přijatých budou pohybovat pouze v řádech jednotek, maximálně desítek. Celkem by v nastávajícím akademickém roce mohlo ve všech ročnících univerzity studovat až 10 tisíc studentů, což je přibližně o tři stovky studentů více než loni.

Termíny pro podání přihlášek do dvouletého navazujícího magisterského stu­dia

  • FAKULTA EKONOMICKO-SPRÁVNÍ: bakalářské studium: do 31. července, navazující magisterské studium: do 31. července
  • FAKULTA FILOZOFICKÁ: bakalářské studium: do 7. srpna, navazující magisterské studium: do 21. srpna
  • DOPRAVNÍ FAKULTA JANA PERNERA: bakalářské studium: do 20. srpna, navazující magisterské studium: do 15. srpna
  • FAKULTA CHEMICKO-TECHNOLOGICKÁ: bakalářské studium: do 21. srpna, navazující magisterské studium: do 31. července
  • FAKULTA ELEKTROTECHNIKY A INFORMATIKY: bakalářské studium: do 31. srpna, navazující magisterské studium: do 31. července

Více informací získáte na stránkách Univerzity Pardubice, nebo na telefonních číslech studijních odděleních příslušných fakult (přes telefonní ústřednu univerzity – tel. 466 036 111).

Zdroj: tisková zpráva Univerzity Pardubice