Prolomte bariéry s TEDxUNYP, ať už osobní nebo profesní

25. 9. 2024 | PR články
Prolomte bariéry s TEDxUNYP
TEDxUNYP cílí na zapojení předních myslitelů řady oborů

Blíží se událost, která spojuje lidi, umožňuje sdílení zážitků a diskuse. TEDxUNYP se tentokrát hodlá soustředit na témata, která bourají hranice.

TEDx, platforma proslulá podporou intelektu a šířením hodnotných myšlenek, se blíží: nadcházející událost TEDxUNYP 2024 se bude konat v O2 universum dne 2. listopadu 2024. Tématem letošního roku je „bourání bariér“ s důrazem na seberozvoj jak osobně, tak karierně.

Od svého založení byl TEDxUNYP přední platformou pro výměnu myšlenek, inovací a zapojení předních myslitelů z různých oborů.

„Letos se zaměřujeme na téma bourání bariér, které zkoumá, jak překonáváme překážky a posouváme hranice. Ať už prostřednictvím nových myšlenek, kulturních změn nebo řešení globálních výzev, chceme inspirovat diskuze o tom, jak mohou jednotlivci a komunity přispět k pokroku a pozitivnímu dopadu na společnost. Naši řečníci budou sdílet inspirativní příběhy a myšlenky, které posouvají hranice a podněcují akce vedoucí k smysluplným změnám“ komentoval Amit Grinvald, Organizátor a držitel licence TEDxUNYP.

TEDxUNYP stojí na interaktivní povaze událostí TEDx
TEDxUNYP stojí na interaktivní povaze událostí TEDx

Na TEDxUNYP 2024 se návštěvníci mohou těšit na rozmanité spektrum témat, které představí 15 mezinárodních i místních řečníků. Pokryjí témata jako seberealizace, sport, udržitelnost, podnikání, umělá inteligence a mnohé další. Během přestávek si hosté užijí zajímavé aktivity, čeká je také vzrušující afterparty v Stages Hotel, dárkové balíčky a spousta občerstvení. Doufáme, že všichni odejdou nejen s novými kontakty, ale také s množstvím nápadů, které je budou inspirovat do budoucna.“ Komentovala Danai Baouraki, spoluorganizátor TEDxUNYP.

TEDxUNYP 2024 si klade za cíl probudit naději, odolnost a akci, čelit výzvám, kterým čelí náš svět. Zvýrazněním udržitelnosti má tato událost za cíl inspirovat kolektivní pohyb směrem k odolnější planetě, novým nápadům a hlubšímu porozumění osobního  a profesního rozvoje.

V souladu s interaktivní povahou událostí TEDx, jsou účastníci vyzýváni, aby se účastnili živých debat a navázali kontakt s lidmi se stejnými zájmy, kteří sdílejí zájem o bourání bariér.

Další informace o TEDxUNYP 2024, včetně prodeje vstupenek, naleznete na oficiálních webových stránkách. Vzhledem k vysoké poptávce a omezené dostupnosti vstupenek se doporučuje s nákupem vstupenek neváhat.

Autor:
University of New York in Prague (UNYP).

TEDxUNYP_R

Další články k tématu