Proč se rozhodnout pro studium MBA na Business Institutu?

2. 8. 2024
studium MBA na Business Institutu

Příležitost, která vás katapultuje na vrchol manažerské kariéry

Jste čerstvý absolvent vysoké školy nebo se již nějakou dobu v managementu pohybujete? Hledáte způsob, jak si otevřít dveře k prestižním manažerským pozicím a zvýšit svoji konkurenceschopnost na trhu práce? Pak byste měli zvážit studium MBA programů na Business Institutu. Master of Business Administration (MBA) představuje moderní koncept manažerského vzdělávání, který promítá teorii přímo do manažerské praxe.

Flexibilní a prakticky zaměřené

Business Institut nabízí časově flexibilní studium, které je ideální pro všechny, kteří aspirují nebo již pracují ve středním a vyšším managementu, pro specialisty, podnikatele i vedoucí zaměstnance veřejné správy. Studium je navrženo tak, aby se dalo jednoduše skloubit s vašimi pracovními a osobními povinnostmi. Kombinovaná forma vzdělávání propojuje dálkovou formu e-learningu a lektorská setkání, která jsou interaktivní a dynamická. Pro vytíženější zájemce je na výběr i 100% online forma studia, která zahrnuje videopřednášky a e-learning. Tato flexibilita vám umožní studovat v pohodlí vašeho domova nebo kanceláře, čímž ušetříte čas i náklady spojené s cestováním.

studium MBA na Business Institutu

Široký výběr MBA programů

Akuálně nabízí Business Institut 21 MBA online programů, od těch obecných manažerských, až po ty úzce specializované se zaměřením na logistiku, reality, marketing a PR, startup, psychologii nebo informační technologie a organizace eventů. Díky takovému širokému spektru programů získáte znalosti a dovednosti přesně zaměřené na vaše profesní potřeby. Kombinovaná výuka zahajuje svůj příští cyklus už na podzim a je určena pro všechny ty, co mají rádi osobní kontakt, diskuze s lektory i spolužáky, inspiraci při řešení pracovních témat a ještě navíc nasbírají od svých spolužáků cenné kontakty v oboru. Lektorská setkání probíhají v podvečerních hodinách jednou měsíčně v moderních výukových prostorech v pražských Vršovicích.

Kvalita zaručena referencemi absolventů

Business Institut je stálicí na trhu manažerského vzdělávání už 15 let a může se pochlubit řadou pozitivních referencí od svých absolventů. Tito úspěšní manažeři a specialisté potvrzují, že studium MBA na Business Institutu jim otevřelo nové kariérní příležitosti a pomohlo dosáhnout jejich profesních cílů. Právě jejich zkušenosti a úspěchy jsou silnou zárukou kvality tohoto vzdělávacího programu. „Celé studium v ​​rámci Business Institut EDU v oblasti řízení lidských zdrojů byla krásná cesta a poznání hloubky HR a důležitých informací s tím spojených. Musím vyzvednout výborné a vysoce profesionální lektory, kteří nás celou dobu doprovázeli, možnost konzultace s dalšími studenty ze stejného oboru a stejně tak plně kvalifikovanou pomoc mého vedoucího práce.“ – uvedla jedna z absolventek programu MBA Řízení lidských zdrojů.

Nezmeškejte svou příležitost

Staňte se součástí prestižní komunity absolventů MBA na Business Institutu a nasměrujte svou kariéru k lepšímu. Vyplňte přihlášku ještě dnes a vykročte směrem k úspěšné budoucnosti v managementu. Vyberte si program i formu výuky, které nejvíce zodpovídají vašim možnostem i očekáváním.

Další články k tématu

US-MBA: Příležitost, jak poznat zajímavé lidi

Chcete být tím správným manažerem a lídrem pro svou firmu a držet krok se současnými trendy v businessu? Anebo stojíte na začátku kariéry a potřebujete přenést nabyté znalosti do praktické roviny? K tomu Vám pomůže manažerský vzdělávací program US-MBA v Brně na Fakultě podnikatelské VUT. Získáte tak nejen celosvětově uznávaný titul MBA, ale zejména kvalitní know-how […]

číst více

Nevybírejte MBA studium jen podle ceny

Na pomyslné visačce je u studia MBA obvykle uvedená poměrně vysoká cifra. Finanční částka, jakou nevydáváte každý den. Přesto by neměla být tím hlavním faktorem, podle kterého se budete při výběru řídit. Prozkoumejte detailně, co za své peníze dostanete. Je užitečné nepohlížet na finanční částku, kterou plánujete do MBA studia investovat, jako na pouhou útratu. […]

číst více

Studium MBA: Investice do Vaší budoucnosti

European Business School SE (EBS) v Praze je přední vzdělávací institucí, která nabízí široké spektrum studijních programů zaměřených na osobní a profesní rozvoj. Specializuje se především na MBA programy, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám manažerů malých, středních i velkých firem. Výhody studia na EBS Kariérní rozvoj a uplatnění Ať již jste na začátku […]

číst více