PEF MENDELU pořádá 17. ročník mezinárodní konference

9. 3. 2014 | Tiskové zprávy

Úspěšné propojení vědecké práce s potřebami praxe si klade za cíl již 17. ročník mezinárodní vědecké konference Firma a konkurenční prostředí, která se koná ve dnech 6. a 7. 3. 2014 na půdě Provozně ekonomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně. Tato konference je již tradičním místem pro prezentaci výsledků vědecko-výzkumných aktivit a jejich konfrontaci s požadavky praxe.

Konference není pouze setkáním vědeckých a akademických pracovníků, ale i zástupců z řad podnikatelů, firem a institucí. Důraz je kladen na výměnu zkušeností, informací a navázání další spolupráce. V plenárním zasedání, které je otevřené pro širokou veřejnost, zde tento rok promluví významný ekonom prof. Ing. Oldřich Dědek CSc. (národní koordinátor zavedení Eura v ČR, bývalý poradce ministra financí ČR a viceguvernér České národní banky), uznávaný profesor Gerhard Hanappi z Vídeňské technické univerzity a Václav Muchna, zakladatel úspěšné brněnské firmy Y SOFT, která dnes působí v Evropě, Americe, Asii a Austrálii.

Plenární zasedání otevřené pro veřejnost, proběhne od 10:00 v místnosti Q01 budovy Q Provozně ekonomické fakulty v Brně. Zájemci jsou srdečně zváni.

Za PR oddělení PEF
Ing. Jiří Urbánek
Vedouci PR oddělení PEF
Provozně ekonomická fakulta
Mendelova univerzita v Brně
Zemědělská 1 / 613 00 Brno
+420 545 132 789
jiri.urbanek@mendelu.cz
www.pef.mendelu.cz