PEF MENDELU v netradiční kampani

15. 12. 2013 | Tiskové zprávy

Výhody studia na „PEFce“ představují nově spuštěné internetové stránky www.zadnykydy.cz a video Are You Kydding Me, kde si fakulta prostřednictvím hospodářských zvířat utahuje z mýtů a falešných představ, které se ke studiu na fakultě propojením s univerzitou jako takovou vážou.

Kampaň, na které pracovalo fakultní PR oddělení společně s komunikační agenturou AETNA nebo hercem Janem Dolanským, odstartovala přímo na fakultě. Studenty vítaly hostesky v gumácích a maskách zvířat a rozdávaly samolepky a odznaky. Prostory školy pak byly vyzdobeny plakáty a drobnými předměty, jež vyzývaly ke zhlédnutí videa a návštěvě nových internetových stránek.

A na co fakulta studenty láká? Vysoké procento absolventů uplatněných na trhu práce, špičkové zázemí, úspěšné projekty našich současných studentů, potřetí získaný titul nejlepší ekonomické fakulty na Moravě. „Nechtěli jsme jít tradiční cestou rozesmátých studentů v učebnách. Místo toho jsme vsadili s jistou nadsázkou na slepice, koně, krávy a prasata – každé ze zvířat přitom vždy reprezentuje některý z konkrétních benefitů, které naše fakulta svým studentům nabízí. Chtěli jsme, aby kampaň bavila především je samotné, ale zároveň lákala ke studiu i nové uchazeče,“ řekla za PR oddělení PEF MENDELU Hana Pindryčová.

Za PR oddělení PEF MENDELU Ing. Jiří Urbánek