Přehlídka nejnovější zahraniční odborné literatury na Univerzitě Pardubice

14. 6. 2013 | Tiskové zprávy

Akademická obec Univerzity Pardubice i odborná veřejnost z regionu má jedinečnou možnost nahlédnout do aktuální nabídky prestižních světových vydavatelství odborné a vědecké literatury. Akce se koná ve spolupráci s vydavatelstvím a knihkupectvím Malé centrum v Brně. Na výstavě se prezentuje řada významných vydavatelství z celého světa např. Cambridge University Press, CRC Press, Elsevier, Lippincott Williams and Wilkins, McGraw-Hill, Oxford University Press, Pearson, Royal Society of Chemistry, Springer, Taylor and Francis, Thieme Verlag, Walter de Gruyter, Wiley-Blackwell a World Scientific.

Vystavena bude řada nejnovějších monografií, vysokoškolských učebnic a referenčních děl, a to zejména z oblasti přírodních věd (především chemie, biochemie a chemického inženýrství), ošetřovatelství, ekonomických a technických věd. Celkem bude vystaveno kolem tisíce titulů v celkové hodnotě více než 4 milionů korun. Zájemci si mohou vystavené zahraniční učebnice a monografie nejen prohlédnout, ale i zakoupit, a to se speciální výstavní slevou.

Tradiční, a mezi vědeckými a pedagogickými pracovníky univerzity velice oblíbená, přehlídka nejnovější odborné literatury, která se koná letos již po čtrnácté, je přístupná zájemcům z univerzity i veřejnosti v zasedací místnosti děkanátu Fakulty chemicko-technologické, ve Studentské ulici 573, Pardubice – Polabiny, v úterý od 10 hodin (zahájení výstavy) do 18 hodin, od středy do čtvrtka od 9 do 18 hodin, v pátek pouze do 12 hodin.

Bližší informace a kontakt:
Mgr. Iva Prochásková
vedoucí Univerzitní knihovny UPa
telefon 466 036 546