Druhý ročník veletrhu JobFair MSV se blíží

19. 8. 2012 | Tiskové zprávy

Veletrh je zaměřen pro studenty, absolventy a všechny, kteří hledají nové příležitosti a pracovní nabídky. Na veletrhu bude nejen prostor pro seznámení s firmami, ale také možnost přímého pohovoru s možností odevzdání životopisů. V loňském roce navštívilo veletrh více než pět tisíc návštěvníků a patřil tak k největším kariérním událostem v oblasti strojírenství.

„Věřím, že se nám podaří zopakovat úspěch, který jsme zaznamenali v loňském roce. Letos chceme veletrh posunout opět o kus dál,“ sděluje své přání ředitel veletrhu, Ing. Jiří Wagner.

Jeho slova dokládá také záštita nad tímto veletrhem, kterou poskytl primátor města Brna Roman Onderka, a také Ministerstvo práce a sociálních věcí. Hlavním mediálním partnerem je rádio Evropa 2. Hlavním odborným partnerem je portál TZB-INFO a Pracovní portál Profesia.cz. Ten bude také garantem doprovodného programu, který se uskuteční od 10 a 14 hodin přímo u veletrhu. Návštěvníci se mohou těšit na informaci o vývoji mezd a benefitů ve Strojírenství, a také tipy personalistů a manažerů na téma Jak nepokazit pohovor! Dalšími vystupujícími na veletrhu budou zástupci Jihomoravského Inovačního Centra (JIC) se svými start-up programy – Servis Na Klik a Videoflot.

Veletrh dává skvělou možnost, jak se zorientovat na trhu práce, získat informace a navázat prvotní kontakt. „Myslím si, že je to skvělá příležitost, jak se dozvědět co nejvíce informací, jak to ve firmách funguje, co nabízejí a co požadují. Spousta mladých a nejen mladých lidí si myslí, že zaměstnavatelé na ně čekají, ale tak to samozřejmě nefunguje, už to, že se lidé dojdou podívat na náš JobFair, jim může pomoci v této problematice,“ nastiňuje hlavní cíl veletrhu Wagner.

Společnosti, které mají zájem o účast na veletrhu mají letos šanci přihlásit se, až do konce srpna. Veškeré informace o veletrhu mohou zájemci o veletrh najít na www.jobfairmsv.cz nebo na www.facebook.com/jobfairmsv.

Veletrh pracovních příležitostí JobFair MSV 2012
Kdy: 13. 9. 2012, 10 – 17 hod.
Kde: brněnské Výstaviště, pavilon A, BVV
Kontakt: info@jobfairmsv.cz