Nestihly jste se přihlásit do Miss Acadamia? Ještě není pozdě!

5. 1. 2011 | Aktuality

Ačkoli náborová kampaň na Miss Academia 2011 na webových stránkách soutěže oficiálně skončila 31. prosince 2010, zájemkyně, které tento termín nestihly, mají ještě šanci se přihlásit. Organizátoři akce letos poprvé budou přijímat přihlášky i na castinzích v Praze a v Brně. Ten první se uskuteční už 7. ledna, a to v pražském hotelu Hilton. Další se bude konat týden nato, 14. ledna, a jeho dějiště bude včas upřesněno. Vysokoškolačky, které se ještě chtějí do soutěže zapojit a nestihly webovou registraci, se musejí dostavit do 11 hodin.

Dívky usilující o titul Miss Academia musejí studovat v prezenční či kombinované formě studia na kterékoliv vysoké či vyšší odborné škole v rámci České republiky a nesmí jim být více než 26 let. Podmínkou dodatečné registrace je předložení potvrzení o studiu (index či ISIC), občanský průkaz, černé společenské šaty a plavky.

Náplň castingu bude podle PR manažerky a tiskové mluvčí Žanety Cvernové tvořit vědomostně-inteligenční test, dále rozhovor s porotou a nakonec samozřejmě i neopomenutelná promenáda v plavkách. V porotě zasednou zástupci mediálních partnerů projektu, ale i odborníci z různých profesních oblastí.

Soutěž se letos uskuteční už popatnácté a stojí za ním studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Její organizace je totiž stěžejní náplní předmětu Komunikační agentura, kteří si tak mohou vyzkoušet náročnost příprav i organizaci průběhu významné akce.

Více informací o soutěži najdete na stránkách www.missacademia.cz.

Zdroj: web.utb.cz