Na veletrhu vzdělávání Gaudeamus Praha představí NEWTON University nový produkt

22. 1. 2012 | Tiskové zprávy

Vysoká škola managementu a psychologie NEWTON University představí na pražském veletrhu Gaudeamus nový model studia. Jeho základ tvoří dva bakalářské obory: Management se zaměřením na psychologii a Globální podnikání a management. Motivovaní studenti se navíc budou moci zapojit do programu Manažerský výcvik. Jedná se o jedinečný systém zaštítěný špičkovými odborníky z praxe. Nabízí možnost nastavit si po prvním semestru studium tak, aby vyhovovalo povaze a cílům studenta. Výuka probíhá v menších skupinách na základě vybrané specializace v oborech – management, psychologie nebo finance a kapitálové trhy. Absolventi Manažerského výcviku získají kromě bakalářského titulu i certifikát dokládající jejich kvalifikaci.

Na stánku NEWTON University si návštěvníci Gaudeamu budou moci vyzkoušet ovládání interaktivního videa bezdotykovým senzorem Kinect reagujícím na jejich pohyby, nebo se zapojit do tipovací soutěže o iPad. Zájemci o studium si budou moci pohovořit se současnými studenty NEWTON University o jejich vlastních zkušenostech.

Veletrh Gaudeamus se koná ve dnech 24. – 25. 2. 2012 na výstavišti v Praze Holešovicích. Stánek NEWTON University má číslo 82 a nachází se v pavilonu D. Zájemci mohou navštívit také prezentace NEWTON University, které se budou konat ve velkém přednáškovém sále v pavilonu D: v úterý 24.1.2012 od 8.35 – 8.55 či ve středu 25.1.2012 od 8.35 – 8.55 a 15.05 – 15.25

Kontakt:
MUDr. Jan Mojžíš, rektor NEWTON University
e-mail: jan.mojzis@newton.university.cz
mob.: +420 602 240 099

NEWTON University je soukromá vysoká škola se zaměřením na moderní výuku managementu a psychologie inspirovanou úspěšnými modely ze zahraničí. Studium je orientované na praxi v reálném firemním prostředí a probíhá v malých skupinách.