Na pivo s rektorem – nový trend studentského života

21. 5. 2015 | Tiskové zprávy

Zdravá konfrontace nad aktuálními tématy, které hýbou světem či diskuze o různých úhlech pohledu na politickou situaci, ekonomickou krizi nebo prostě jen nad osobními plány do budoucna. To vše a mnohem více mají možnost probírat studenti vysoké školy CEVRO Institut přímo tváří v tvář u piva s rektorem Josefem Šímou.

Akce se nesou v pohodovém duchu v příjemné atmosféře vyhlášené pražské hospůdky v blízkosti školy. „Setkání na přátelské úrovni vyplývají z našeho konceptu, který je založen na rodinné atmosféře a osobním přístupu ke každému studentovi. Novou tradici jsme pro naše studenty zahájili letos v březnu a jsem nesmírně rád, že se u studentů těší takové oblibě“, říká rektor vysoké školy CEVRO Institut Josef Šíma.

Všichni se scházejí s nadšením a především s odhozenými předsudky z let minulých o výhradně formální komunikaci s akademickou obcí. „Bylo to fajn, první runda byla na účet školy. Jen více takových akcí, na kterých se dobře pobavím, seznámím i napiju“, popisuje zážitky Karel Bendl, student II. ročníku magisterského oboru Obchodněprávní vztahy na vysoké škole CEVRO Institut.

Kontakt pro další informace:
Petra Dvořáková
PR Manager
Médea Public Relations
Tel.: +420 601 374 161
Email: pdvo@medea.cz