Na kvalitní VŠ ještě není pozdě. Den otevřených dveří a přijímačky až do 21. září.

5. 9. 2011 | Tiskové zprávy

Co vás na Dni otevřených dveří čeká?

Za doprovodu studentů NEWTON College si budete moci prohlédnout studijní zázemí, získat veškeré informace o studiu a studijních oborech, a zároveň se aktivně zúčastnit ukázek interaktivní výuky předmětů: Psychologie pro manažery, Krizový management či absolvovat úvod do semináře Úspěšné obchodování na burze – tradingu. Během jednoho podvečera si tak uděláte bližší obrázek o škole, která se stala inspirací a zdrojem potřebných vědomostí, schopností a dovedností pro celou řadu úspěšných podnikatelů a manažerů.

Pokud vás studium na NEWTON College osloví, bude pro vás připravena možnost nejen si podat přihlášku ke studiu, ale dokonce i absolvovat přijímací rozhovor. Jeho cílem není testovat vaše znalosti, ale zjistit motivaci ke studiu a zájem o zvolený studijní obor. Přijímací řízení je bezplatné.

Kdy? čtvrtek 15. září 2011 od 16.30 do 20.00 hodin
Kde? NEWTON College, Rašínova 103/2, 602 00 Brno


Program Dne otevřených dveří

16.30 – 17.00 Představení školy za doprovodu studentů

17.00 – 18.00 Psychologie v oblasti managementu
PhDr. PaedDr. Eva Pindešová, Ph.D. a PhDr. Ing. Vratislav Pokorný
(Ukázka z předmětu Psychologie pro manažery)

Praktickou formou se seznámíte s psychologickými metodami používanými v oblasti managementu, kterými se během studia zabývají studenti NEWTON College.

18.00 – 19.00 Řízení podniků v krizi
Ing. Jiří Koleňák, Ph.D.
(Ukázka z předmětu Krizový management)

Dostat podnik do krize je poměrně snadné, stačí manažerské selhání, havárie, živelná pohroma apod. Cesta zpátky už tak rychlá nebývá. Přednáška vás seznámí se základními nástroji pro zvládání podnikových krizí ve fázi počáteční, akutní i následné.

19.00 – 20.00 Úspěšné obchodovaní na burze – tradingu Pavel Špaček, student kombinovaného studia na NEWTON College (Ukázka ze série dobrovolných seminářů na NC)

Pavel Špaček, úspěšný trader a manažer, vám vysvětlí základní pojmy a principy obchodování na burze – tradingu, které jsou v běžném podnikatelském prostředí zbytečně „démonizovány“. Dozvíte se, že trading není hazard, ale vysoce seriózní byznys, který se těší pověsti nejvýdělečnější činnosti na světě.

Informace vám budou podány srozumitelně, s důrazem na praktičnost, nečekejte tedy žádné teoretické akademické poučky, ale naopak – zajímavé informace a poznatky přímo z praxe!