Miss Academia bude znát již brzy svou vítězku

19. 3. 2010 | Aktuality

Už zanedlouho bude znát letošní ročník soutěže krásy mezi studentkami, Miss Academia, jméno té „nej“. Finálový večer se uskuteční 31. března 2010 v Městském divadle Zlín, kde bude o titul, korunku a hodnotné ceny bojovat celkem deset finalistek. Ty byly vybrány z celkových 255 dívek, které se do soutěže přihlásily.

Absolutní vítězku soutěže vybere odborná porota. Svou favoritku však může podpořit i široká veřejnost, a to prostřednictvím internetového hlasování, které bude ukončeno 29. března 2010. Všichni, kdo dají některé z dívek svůj hlas, se zároveň zúčastní slosování o hodnotné ceny značky GoGEN (MP3 přehrávač, přenosný DVD přehrávač, bílá 22palcová televize). Vítěz bude oznámen 1. dubna na webových stránkách soutěže. Právě zde lze také nalézt kompletní profily jednotlivých dívek, jejich fotografie, rozhovory a nebo také odkaz na videomedailonky umístěné na stránkách internetové televize Stream.cz.

Soutěž Miss Academia pořádá již počtrnácté tým studentů Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, a to v rámci předmětu Komunikační agentura. Klání je celostátní a účastnit se ho mohou všechny studentky vysokých škol a vyšších odborných škol, které studují v prezenční či nově i v kombinované formě studia a je jim méně než 26 let. Soutěž je narozdíl od jiných soutěží krásy podobného charakteru odlišná tím, že se – alespoň podle slov jejích organizátorů – nesnaží na pomyslný trůn posadit královnu s ideálními mírami a „komerční“ krásnou tváří, ale dívku, která „ukáže své charisma, inteligenci a přirozený půvab“.

Zdroj: www.missacademia.cz