Lyžovat nejvíc a platit co nejmíň.

12. 10. 2011 | PR články

I letos jsou pro vás připraveny zimní zájezdy do Alp za studentské ceny i pro nestudenty. Stačí mrknout na www.isicpoint.cz a vybrat si z nabídky 93 středisek a 548 ubytovacích kapacit v Itálii, Francii, Rakousku a Švýcarsku. Pokud si zájezd objednáte do 30. září 2011, získáte ke svému platnému průkazu ISIC či ITIC slevu až 10 % z ceny zájezdu a navíc, unikátní bonus ve výši 5.000 Kč na vybrané služby k letní dovolené 2012 od cestovní kanceláře Fischer. A jako dárek za přízeň od nás ke každému objednanému zájezdu získá prvních 500 lyžařů balzám na rty a opalovací krém Garnier.

ISIC POINT TÝM DOPORUČUJE:

ITÁLIE

Santa Caterina – Residence Alpi
Od 3.490 Kč/ os/týden vč. skipasu

FRANCIE

Les 2 Alpes – Residence Flocon d´Or
Od 5.490 Kč/os/týden vč. skipasu

RAKOUSKO

Seefeld – Interclub Residence & Hotel Hochegg
Od 5.200 Kč/apar­tmán/týden vč. skipasu

Uvedené ceny jsou před slevou.

Vybraný zájezd je možné si nezávazně rezervovat, vše ostatní dořeší ISIC POINT TÝM.

BEZ POJIŠTĚNÍ ANI NA KROK. Víte, že lyžování i snowboarding patří mezi extrémní sporty, z nichž plynoucí rizika úrazu samozřejmě nejsou v mnohých případech pojišťovnami standardně kryta. Proto si jako držitel zmíněných průkazů můžete sjednat také Oficiální cestovní pojištění ISIC, které nabízí i variantu zahrnující právě extrémní sporty a to za bezkonkurenčních 350 Kč na celý rok! A vyjíždět s ním může během roku i opakovaně, takže lyžováním a zimou zábava rozhodně nekončí… Můžete si být jisti, že o vás bude maximálně postaráno a v případě nutnosti bude hradit pouze drobná ošetření a léky, protože náročnější zákroky a hospitalizaci sjedná asistenční služba ihned. Výhodou Oficiálního cestovního pojištění ISIC je také nejen ošetření u soukromých lékařů, kteří by vás s běžným českým pojištěním neošetřili, případně byste si péči hradili sami, ale také především nulová spoluúčast.

Díky studentskému průkazu ISIC můžete ušetřit také při nákupu lyžařské výzbroje a výstroje, oblečení a doplňků. Pokud pojedete lyžovat jen po Čechách, ušetřit můžete také při nákupu permice, při využití služeb instruktora a také při servisu vašich lyží či snowboardu.

Spočítejte si sami, kolik můžete ušetřit v online přehledu všech slev na www.isic.cz/slevy.

Nejste vy ani vaše dítko student, a je vám méně než 26 let? Můžete využít průkaz IYTC a získat téměř stejné výhody, jako studenti.

www.isic.cz