JOBDAYS 2009: stovky nabídek práce na jednom místě

4. 4. 2009 | Aktuality

V pražské Incheba Areně proběhne od 8. do 10. dubna již druhý ročník patrně největšího pracovního veletrhu u nás – JOBDAYS 2009. Prezentovat se zde bude na dvě stovky firem z oblasti pracovního trhu a personálního poradenství, internetových portálů nabízejících zaměstnání a dalších specialistů činných na trhu práce. Většina z nich zde bude nabízet volná místa pro širokou veřejnost, a to jak v České republice, tak v zahraničí. Absolventi škol pak mohou využít speciálních pracovních nabídek a služeb informačního centra, zabývajícího se uplatňováním absolventů na trhu práce u nás a v EU.

Na každý den veletrhu je připraven také doprovodný program, který zahrnuje semináře, přednášky, workshopy a informace o možnostech proškolení či rekvalifikace.

Pro veřejnost bude areál otevřen ve středu 8. dubna od 10 do 17 hod., ve čtvrtek 9. dubna od 10 do 19:30 hod. a v pátek 10. dubna od 10 do 19 hod. Vstup je zdarma. Aktuální seznam vystavovatelů, přehled nabízených prací a podrobný program akce najdete na www.jobdays.cz.

Zdroj: www.jobdays.cz