ISIC Tour se blíží!

12. 9. 2009 | Aktuality

Blíží se další díl akce s názvem ISIC Tour, která během přibližně jednoho měsíce navštíví celkem 15 univerzit a vysokých škol. ISIC tým bude v jejím rámci představovat nejen výhody, které v současné době přináší karta ISIC, ale bude se snažit zjistit i to, jaké výhody ještě studenti postrádají. Navíc ti, kdo na akci přijdou mezi prvními 333 návštěvníky s platnou ISIC kartou, dostanou dárkový balíček.

Připraveny ale budou i soutěže – předvést se budete moci třeba v šipkách nebo powerballu a můžete za to vyhrát jednu z 15 hodnotných cen (mj. vstupenky od Ticketstreamu, permanentky do Špindlerova Mlýna, funky obaly na mobil od Shopguru, cool kegy od Staropramenu a mnohé další). Po celou dobu konání akce tu navíc bude probíhat doprovodný program, během něhož si například budete moci zkusit balanc na skákacích botách (ty budou zároveň i jednou z cen v hlavní soutěži).

ISIC Tour začíná 6. října na Karlově univerzitě v Praze, poslední zastávku bude mít 12. listopadu na České zemědělské univerzitě rovněž v hlavním městě. Podrobný rozpis ISIC Tour a další informace najdete zde.

Zdroj: www.isic.cz