ISIC Run-Up 2009: vydatný trénink na školní schody!

16. 9. 2009 | Aktuality

Asi málokterá škola se obejde bez schodů a každý student je tak nucen jich během školního roku vyšlapat snad tisíce. Co takhle na ně tedy letos vyzrát a trochu potrénovat ještě než začne škola?

Možnost budete mít třeba už 26. září, kdy se uskuteční poslední díl u nás zatím jedninečného cyklu závodů v běhu do schodů s názvem Run-Up 2009. Po Ostravě a Olomouci se uskuteční už jen v Praze, kde se na vás bude jako tradičně těšit úctyhodných 27 pater výškové budovy City Tower.

A právě pouze v hlavním městě se bude vůbec poprvé konat také závod speciálně věnovaný studentům starších 16 let – ISIC Run-Up 2009. Školy a univerzity tu budou mít (kromě individuálního závodu) možnost zúčastnit se v týmech po čtyřech běžcích, přičemž studenti mohou závodit v kostýmech či v tričku s logem jejich školy.

Říkáte si, co z té dřiny budete vůbec mít? Jako studenti a držitelé karty ISIC dostanete slevu na startovném, které pro vás bude činit 100,– Kč namísto běžných 200,–/250,– Kč. Každý závodník pak dostane tašku s nápojem a spoustou drobných dárků. Přichystány ale budou i hodnotné ceny pro tři nejlepší běžce, jako například batohy, hodinky, videohry, kosmetické výrobky a mnohé další. Absolutní vítěz závodu si navíc odnese poukázku na let balónem pro dvě osoby. Během celého soutěžního dne se tu budou konat také koncerty a k dispozici bude mnoho stánků, soutěží a her pro ty, kteří zrovna neholdují „schodovému“ sportu…

Všichni, kdo mu holdují, se naopak mohou registrovat do 25. září do 12:00 hod. na internetových stránkách www.run-up.cz nebo www.chytrepalice.cz , kde jsou také k dispozici podrobnější informace o závodu (včetně důležitých rad pro trénink).

Zdroj: tisková zpráva Run-Up a www.run-up.cz