Druhá kola přijímacích řízení na dvou fakultách UTB ve Zlíně

18. 7. 2009 | Aktuality

Technologická fakulta a Fakulta aplikované informatiky Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně nabízejí další možnost přihlásit se do některých svých bakalářských oborů.

  • FAKULTA TECHNOLOGICKÁ

Programy: Chemie a technologie materiálů, Chemie a technologie potravin, Procesní inženýrství

Termín podání přihlášek: 2. srpna 2009 (přihlášku do stejnojmenných navazujících magisterských programů lze podat do 14. srpna 2009)

  • FAKULTA APLIKOVANÉ INFORMATIKY

Program: Inženýrská informatika Obory: Informační a řídicí technologie, Bezpečnostní technologie, systémy a management

Termín podání přihlášek: 24. srpna 2009 (přihlášku do navazujícího magisterského studijního programu Inženýrská informatika lze podat do 31. srpna 2009)

Hlásit se lze i na další fakulty Mimoto lze ještě stále podávat přihlášky do studijních programů a oborů na nové Fakultě logistiky a krizového řízení, která byla zřízena v Uherském Hradišti. Do tamního bakalářského studijního programu Ekonomika a management (obor Logistika a management), a programu Procesní inženýrství (obor Ovládání rizik) se lze hlásit až do 3. srpna 2009. Přijímací zkouška pro program Ekonomika a management se skládá pouze z matematiky a koná se 31. srpna 2009. Do programu Procesní inženýrství jsou uchazeči přijímáni pouze na základě prospěchu ze střední školy. Termín pro podání přihlášky do navazujícího magisterského studijního programu Chemie a technologie materiálů (obor Řízení technologických rizik) je stanoven na 14. srpna 2009, přijímací zkouška se nekoná (pořadník se sestavuje na základě prospěchu z bakalářského studia.

Až do 31. srpna 2009 přijímá přihlášky také Fakulta humanitních studií, a to do bakalářského studijního programu Specializace v pedagogice (obor Učitelství odborných předmětů pro střední školy) v kombinované formě. Obor je určený pro zájemce o pedagogické vzdělání, které by je opravňovalo vyučovat příslušné předměty na střední škole.

Podrobnější informace a přihlášky najdete na stránkách Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Zdroj: web.utb.cz