Nový obor na ČVUT - stále přijímá přihlášky

9. 8. 2016 | Aktuality

Od 1. srpna se mohou zájemci o kombinovanou formu bakalářského studia hlásit do nově akreditovaného programu Fakulty elektrotechnické Českého vysokého učení technického v Praze: Elektrotechnika, elektronika a komunikační technika.

Program je zaměřený na vysokoškolské vzdělávání odborníků z praxe. Má poskytovat základní teoretické a praktické znalosti v oblastech elektroniky, telekomunikací, sdělovací a audiovizuální techniky a silnoproudé elektrotechniky v kombinaci s ekonomicko-manažerskými znalostmi.

Výuka bude zajišťována formou celodenních bloků, konajících se jednou za dva týdny, pro odborné předměty budou připraveny audiovizuální materiály usnadňující vlastní studium a efektivnější vnímání odborných znalostí.“

Další informace o programu Elektrotechnika, elektronika a komunikační technika naleznete zde.

Na Fakultu elektrotechnickou ČVUT v Praze se do 2. září lze také hlásit k prezenčnímu studiu v programech Elektrotechnika, energetika a management, Elektronika a komunikace, Otevřená informatika, Otevřené elektronické systémy a Softwarové inženýrství a technologie (bakalářský program též v kombinované formě). Více informací naleznete zde.