Nejlepší program MBA v Praze otevírá další běh!

5. 3. 2014 | PR články

Zkuste program MBA, který ve spolupráci s proslulou City University of Seattle nabízí VŠFS

Žijete v Praze a chcete studovat na vysoké škole, která má prestiž. Hledáte obor, který by odpovídal vašim jazykovým schopnostem a který by vám zajistil dobré uplatnění? Chcete poznat nové přátele a popovídat si s nimi v angličtině? Zkuste program MBA, který ve spolupráci s proslulou City University of Seattle nabízí Vysoká škola finanční a správní, první soukromá ekonomická univerzita v České republice.

Přijďte na MBA Open Day 2014 – otevřené setkání pro všechny potenciální zájemce o studium MBA, také pro všechny, které zajímají možnosti studia a následného uplatnění vzdělání v oboru. Během prezentací o možnostech a výhodách studia vystoupí i certifikovaní vyučující City University of Seattle, a také studenti i absolventi tohoto unikátního manažerského programu. Setkání se koná 18. března 2014 od 16,00 hod. na půdě univerzity v jejím Kongresovém centru (Estonská 500, Praha 10).

Vzdělání MBA na VŠFS patří k nejlepším na trhu. Jako jedna z pouhých devíti institucí je univerzita sdružena v Asociaci MBA škol – CAMBAS, což zaručuje vysokou profesní kvalitu výuky. Program MBA se otevírá dvakrát ročně, v dubnu a v říjnu. Univerzita nabízí i program Joint Degree kombinující jak české tituly (Bc., Ing. a Mgr.), tak tituly mezinárodní (BSBA a MBA).

VŠFS patří mezi nejstabilnější vysoké školy na trhu i díky tomu, že otevírá dveře zahraničním studentům a rezidentům. Studovat lze obory ekonomického či sociálně právního zaměření. V nabídce naleznete celkem 13 oborů v bakalářském, osm v magisterském a jeden obor v doktorském stupni. Studovat lze v češtině, v angličtině nebo v obou jazycích zároveň. Vedle titulů MBA a BSBA je možné díky spolupráci s další významnou světovou univerzitou (London South Bank University) získat i titul MPA.

clanek1.png

Absolventi univerzity jsou zaměstnavateli vnímáni jako kvalitní uchazeči s dostatečným profesním rozhledem a schopností dobře se orientovat ve svém oboru. Studentům VŠFS nabízí mimořádné studijní zázemí, všechny budovy jsou zrekonstruovány a vybaveny wi-fi připojením. Studenti mají k dispozici i relaxační zóny včetně studentského klubu TIM, který nabízí chutné stravování.

Více informací o studijním programu MBA i další nabídce VŠFS najdete na webových stránkách univerzity www.vsfs.cz.

Vysoká škola finanční a správní
MBA, MPA, BSBA oddělení
Estonská 500, Praha 10, 101 00

Informace o programu MBA vám podá:
Petr Částka
recruitment manager MBA, MPA, BSBA
+420 210 088 816
+420 724 681 762
petr.castka@vsfs.cz