MultiSport spouští letní Trainee Program pro začínající obchodníky, bere 10 zájemců

19. 6. 2017 | PR články

Letos poprvé přišla společnost MultiSport s letním vzdělávacím programem pro absolventy střední nebo vysoké školy, kteří si chtějí zkusit práci v salesu, ale zatím jim chybí zkušenosti s obchodem. Pokud vás tato nabídka láká, nerozmýšleje dlouho, protože berou jen 10 lidí. Začíná se 10. 7. a končí 8. 9., během této doby dostanete řadu odborných školení a nebude chybět ani dostatek praxe. Je pak na vás, jestli se po létu rozhodnete pokračovat ve firmě nebo jít o dům dál. A co víc, za svoji účast v programu dostanete zaplaceno!

„Jedním z nejzásadnějších benefitů programu Summer Trainee v MultiSportu je bezesporu bezplatné zaškolení na pozici obchodníka. Kromě teoretických základů obchodu budou účastníci proškoleni také v Time Managementu a samozřejmě se detailně seznámí s našimi produkty,“ popisuje Hana Hásová, HR Business Partner. Součástí letního tréninku budou i modelové situace, na nichž se stážisté mohou procvičit v obchodu. Nabyté zkušenosti z programu budou moci účastnici ihned vyzkoušet na reálných obchodních schůzkách – nejprve v doprovodu seniornějšího parťáka, poté už na vlastní pěst.

Mimo finančního ohodnocení a školení zdarma nabízí MultiSport stážistům další zajímavé benefity, např. kartu MultiSport na 3 měsíce zdarma či bezplatné vstupy na zajímavé sportovní akce. „Pokud se kandidát na pozici osvědčí, rádi mu dáme příležitost u nás zůstat i nadále na IČO nebo zaměstnanecký poměr. Když zjistí, že mu nevyhovuje obchodní oddělení, můžeme zvážit i spolupráci v rámci jiného týmu,“ doplňuje Hana Hásová.

Výběrové řízení do programu Summer Trainee v MultiSportu trvá až do 30. 6. 2017.
Více informací o této zajímavé letní brigádě najdete na adrese https://multisport.cz/job/summer-trainee-program-multisport/

Průvodní dopis s životopisem zasílejte na: h.hasova@multisport.cz.

 

PR článek