Láká vás povolání učitele nebo lektora? Máme pro vás tip!

8. 9. 2015 | PR články

Chtěli byste se stát učitelem nebo lektorem, ale chybí vám potřebné vzdělání? Institut celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně, který se dlouhodobě věnuje vzdělávání v oblasti pedagogiky, připravuje pro zájemce z řad absolventů VŠ a SŠ následující kurzy:

Rozšiřující studium Písemná a elektronická komunikace (akreditováno MŠMT ČR)

Dvouleté, tzv. dálkové, studium je určeno pro absolventy VŠ pedagogických i nepedagogických směrů. Jeho cílem je získání aprobace pro výuku předmětů Písemná a elektronická komunikace, Technika administrativy a obchodní korespondence apod. Kurz se zaměřuje na zvládnutí hmatové metody psaní na klávesnici a obchodní korespondence. Získejte potřebné znalosti a praktické pedagogické kompetence pro výuku zmíněných předmětů a zvětšete svoji šanci na své uplatnění na trhu práce!

Zahájení kurzu: září 2015
Dvouleté studium, 1× týdně v pátek od 14.00h
Cena kurzu: Kč 18.900,– (kurz je osvobozen od DPH). Cena je rozdělena do čtyř splátek.

Více informací na http://icv.mendelu.cz/…a-komunikace

Lektor dalšího vzdělávání – rekvalifikační kurz (akreditován MŠMT ČR)

Kurz je určen absolventům SŠ i VŠ, kteří chtějí získat či rozvinout profesní kompetence nezbytné pro práci lektora v oblasti dalšího vzdělávání, ale také interního školitele pro soukromou sféru, či osoby, které poskytují poradenskou nebo vzdělávací činnost. Absolventi kurzu budou schopni školit a vzdělávat zaměstnance firem, naučí se sestavit obsah, časový harmonogram a strukturu kurzu, projektovat vzdělávací program dalšího vzdělávání, prezentovat učivo s využitím interaktivních přístupů a moderních metod výuky, zadávat a hodnotit práce účastníků kurzu a ovládat techniky hodnocení výuky. Nabízíme, také možnost vytvoření kurzu na míru v oblasti dalšího vzdělávání (např. pro HR manažery, odborné školitele ve firmách, či jazykové lektory a další).

Kurz je akreditován MŠMT ČR a připraví absolventy k získání profesní kvalifikace Lektor dalšího vzdělávání v souladu s Národní soustavou kvalifikací.

Termín kurzu: 22.9. – 15. 12. 2015, úterý od 12.00 do 20.00
Cena: 12.000,– (kurz je osvobozen od DPH)

Více informací na http://icv.mendelu.cz/…fikacni-kurz

Získejte u nás profesní kvalifikaci „Lektor dalšího vzdělávání“!
MENDELU je autorizovanou osobou umožňující vykonání zkoušky zájemcům o získání profesní kvalifikace ” Lektor dalšího vzdělávání” (dle zákona 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání).
Absolvent získá osvědčení z profesní kvalifikace „Lektor dalšího vzdělávání.“
Cena: 4.900,– vč. DPH
Více na http://icv.mendelu.cz/…o-vzdelavani